חוג למתמטיקה-פיסיקה-מדעי המחשב

The Department of Computer Science-Physics, Haifa, and its place on the Oranim College campus near Kiryat Tivon. The Department offers four undergraduate studies in science teaching.

The four tracks they are:

Mathematics – Integrated Physics – Teaching – School

Mathematics and Clerical: Computer Science

Metropolis: Spectrum

2 – Department of Mathematics and general studies, including department

The renowned bi-departmental track with the Faculty studied. Here too we can learn the division. All tracks are awarded teaching certificates in economics and in Israel. All the degrees are degrees from the University of Haifa.

The curriculum in all the tracks is three-year only for the degree (without a teaching certificate). Apples with a teaching certificate The program is four-year. Including good studies in the area of ​​specialization, the curriculum in education. Graduates of the Department has successfully promoted its employees at the outposts. Some of the matriculation exams of the Torah and an academic career.

The curriculum in all the tracks is three-year only for the degree (without a teaching certificate). Apples with a teaching certificate The program is four-year. Including good studies in the area of specialization, the curriculum in education. Graduates of the Department has successfully promoted its employees at the outposts. Some of the matriculation exams of the Torah and an academic career.

Department of Science Education – Exact Science